Stålhaller

I tillegg til leveranser av seksjoner i tre via samarbeidsfabrikker i Sverige, Finland og de Baltiske landene for leveranse av disse seksjonene primært til boliger, så har vi også inngått avtaler med stålbygg produsenter fra hhv. Sverige og de Baltiske landene, for leveranser av stålhaller, ridehus, lagerbygg, fjøs, staller, garasjer, og andre kombinasjonslokaler for kontorer og lagerplasser. Disse konstruksjonene leveres også meget rimelig. Isolerte stålhaller kan leveres både som uisolerte bygg og isolerte, samt evt. med montering.

Tilbud på stålhaller

Vi får mange forespørsler på stålhaller, og har derfor utferdighet en prisantydning på en stålhall på 10x17 meter, for å vise et eksempel på en leveranse og priser på en stålhall i denne størrelsen. Vi kan selvsagt levere haller i alle størrelser, men denne prisantydningen gir i alle fall en pekepinn på leveranse av en hall med denne spesifikke størrelsen. For mer informasjon, se her; Tilbud på stålhall 10x17 meter.

Våre samarbeidsfabrikker

Vi har tidligere hatt leveranser fra Temahallen AB i Sverige, samt hatt en samarbeidsavtale med Dansk Stål AS i Danmark. Vi ønsket å være mer konkurransedyktige, så nå leverer vi hovedsaklig fra Polen og Baltikum.

En av våre hovedleverandører i Litauen kan levere komplette nøkkelferdige løsninger utover selve stålhallene. Vårt mål er å kunne levere til rett kvalitet og god pris.

 

Eksempler på leveranser

Stålhall som lagerbygning Kombinasjonslokaler

Fra fabrikkene kan det også leveres kun stålbjelkene med festejern for tre- eller metallstendere. En del kunder har egen trelast, og ønsker derfor å bruke denne som kledning og/eller til takmaterialer. Dette er meget fleksibelt, og våre samarbeidende arkitekter kan tegne alle typer bygg til en lav pris.

Arkitekttegninger til stålhall Steel beams to Ringebu project

Nedenfor følger flere eksempler på bygg levert av våre samarbeidende fabrikker i Baltikum;

Stålhall som lagerbygning Kombinasjonslokaler

Stålhall som lagerlokaler Stålbygg som lagerlokaler

Stålhall som butikk Stålhall som produksjonslokale

Stålhall som lagerbygning Stålhall som lagerbygning

Stålhall som driftsbygning Stålkonstruksjonen under montering

Dersom du/dere har et konkret prosjekt som du/dere ønsker pris på, send skisser, beskrivelser eller arkitekttegninger til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller ring +47 90828028.

 

Stålbygg til alle formål

Fabrikkene skreddersyr haller for alle formål og størrelser, isolertre och uisolerte, med alle ulike vegg- og takkledning, helt etter våre kunder ønsker og behov. Det kan eksempelvis gjelde:

• Landbruksbygg
• Industribygg
• Lagerbygg
• Sport- og Fritidshaller

Fleksibilitet og styrke

Våre samarbeidsfabrikker kan selvsagt produsere bygningene helt etter våre kunders ønsker, i alle størrelser og utførelser. De produserer og leverer velprøvde rammekonstruksjoner som står imot alle naturens nykker selv om konstruksjonene er meget slanke. Dette kommmer av at fabrikkene bruker stålbjelker av høyeste kvalitet i rammekonstruksjonene.

Kvalitet og økonomi

Stålhallene fra våre fabrikker borger for høy kvalitet. Fabrikkene har levert og bygd stålhaller i en årrekke og kunder som bygde for flere år siden kan fortelle at hallene fortsatt nesten ser ut som nye. Dette kombinert med en effektiv produksjon og nøye planlegging gjør at hallene våre er meget konkurransedyktige.

Forespørsler og bestillinger

Dersom du/dere har et konkret prosjekt som du/dere ønsker pris på, send skisser, beskrivelser eller arkitekttegninger til: 

Eller ring +47 90828028.