Hero Bygg Gruppen

Velkommen til vår hjemmeside enten som ny eller returnerende kunde eller som samarbeidspartner. For å kunne håndtere ulike oppdrag innen bygg- og anlegg, både nybygging, oppussing, rehabilitering samt eiendomsinvesteringer for utvikling og salg så eier og driver vi flere selskaper samt har alliert oss med flere samarbeidspartnere så vi kan utføre selv de største byggeoppdrag.
 
 
Mikrohus / kompakte boliger

Vi har som mål å være en konkurransedyktig totalleverandør innenfor bygg- og anleggsbransjen gjennom våre selskaper eller via våre øvrige samarbeidspartnere. Ved totalentrepriser, eller ved bygging av større prosjekter gjøres dette normalt sammen med en eller flere av våre samarbeidsfirmaer. Vårt virksomhetsområde er stort sett Oslo og Akershus samt deler av Østfold, Buskerud, Vestfold og Nes for vår kjernevirksomhet som er oppussing, rehabiliering, påbygging og tilbygging, mens byggesett eller nøkkelferdige bygg kan leveres over hele landet også.

Vi har avtaler med mange boligfabrikker for produksjon og import av elementer og/eller moduler til eneboliger, tomannsboliger, rekkehus, mindre leilighetskomplekser, garasjeanlegg og hytter. Vi importerer også stålkonstruksjoner fra ulike samarbeidsfabrikker for leveranser til landbruket, ridehus, kombinasjonslokaler med garasjer og lager samt kontorer, butikklokaler, ishaller osv.

Våre kundegrupper er selvbyggere, entreprenører, utbyggere, og eiendomsutviklere.

Vi har ellers et selskap hvis formålet er kjøp, utvikling og salg av eiendommer. Herunder gjelder både enkeltvise prosjekter med oppsetting av eneboliger, tomannsboliger osv. til større feltutbygginger eller oppføring av leilighetskomplekser.

Vi tilbyr også støtteoppdrag i forbindelse med boligbygging, både arkitekttjenester, byggeledelse og kontroll ved hjelp av våre engasjerte arkitekter og ingeniører. Totalt besitter vi en samlet kompetanse til å kunne bygge alt fra enkeltvise boliger til større leilighetskomplekser og til meget konkurransedyktige priser og med rask leveringstid. Utover bygging tilbyr vi også rehabilitering og oppussing av alle typer bygg både innendørs og utendørs, til både privatpersoner og firmaer. Vi kan også leie ut mannskaper til spesifikke prosjekter, og har via samarbeidsgruppen vår tilgang til et 100-talls arbeidere med god kompetanse og erfaring.

Vi ser frem til å bidra til at byggingen går som planlagt, og at tiden fra idé til ferdigstilt bygg uansett type og størrelse blir så kort og samtidig smidig som mulig.

Send oss en forespørsel i dag med beskrivelse av oppdraget på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.