Ansvarsrett

Ansvarsrett for utførelse og kontroll

Vi har samarbeide med mange dedikerte spesialister med ulik kompetanse som gjør at vi kan utføre en mengde ulike oppdrag innen byggebransjen. Via våre engasjerte ingeniører, arkitekter og øvrige samarbeidspartnere tilbyr vi ansvarsretter i forbindelse med alle typer bygg, i ansvarsområdene SØK, PRO, UTF og KUT. Vi har også sentral godkjenning via vårt samarbeidende selskap Nordihus Consulting for utførelse og kontroll av konstruksjoner.
SØK = Søker, PRO = Prosjekterende, UTF = Utførende, KUT = Kontroll av utførelse.

Vi kan tilby et engasjement for en komplett byggesak inkludert alle ansvarsområder med utførelse og kontroll meget rimelig både til våre egne boligkunder, samt til selvbyggere og øvrige som trenger denne kompetansen for å få realisert sitt bolig- eller hytteprosjekt uansett størrelse, også for større feltutbygginger.
 

Sentral godkjenning

Se på listen over godkjente foretak på sidene til DIBK (Direktiratet for Byggkvalitet). Søk da på vårt samarbeidende firma sitt foretaksnummer 985 031 088 MVA. for vårt samarbeidende selskap Nordihus Consult, så kommer listen over godkjenningsområdene opp.

 

Kontakt

Hvis du har spørsmål, eller har konkrete byggeplaner, ta kontakt: 

Eller ring +47 90828028.