Historikk

Eierne av Hero Bygg og Eiendom AS har siden første gang i 2003 via ulike selskaper importert seksjoner til boliger, og har i dag samarbeid med flere boligfabrikker i fra Sverige, Finland, de Baltiske landene og Polen, med leveranser til både privatpersoner / selvbyggere, og til andre boligselskaper og investorer med utgangspunkt i arkitekttegnede boliger og hytter.

Leveranse av seksjoner til byggesett Sålen til bygget under oppføring

 

Seksjoner av byggesett til råbygg eller nøkkelferdige bygg
Samarbeidsfabrikkene har levert mange bygg til bl.a. Norge og Sverige siden oppstarten i 2003, bl.a. til Sarpsborg (tradisjonell 1 1/2 etg. enebolig 160 kvm.), Vardefjellet (funkisbolig 320 kvm.), Âlmhult i Sverige (funkisbolig 240 kvm.) m.fl. Komplette byggesett leveres meget rimelige, ferdig montert råbygg over grunnmur inkludert materialer, montering og transport. Andre steder som fabrikkene tidligere har levert eneboliger og tomannsboliger, er blant annet til Roa, Harestua, Vinterbro, Ski og til andre land som Finland, Frankrike og Tyskland.

Seksjoner av delevegger løftes på plass Snart ferdig råbygg utvendig

Vi har knyttet til oss flere fabrikker for å utnytte deres overskuddskapasitet mellom produksjoner. På denne måten kan vi levere komplette byggesett for store bygg på ca. 6-8 uker, inkl. vinduer og med transport.

 

Stålhaller
I tillegg til seksjoner i tre, og med flere nye samarbeidsfabrikker i Sverige, Finland og de Baltiske landene for leveranse av disse seksjonene primært til boliger, så har vi også inngått avtaler med ulike stålbygg produsenter fra hhv. Sverige og de Baltiske landene, for leveranser av stålhaller, ridehus, lagerbygg, fjøs, staller og andre kombinasjonslokaler. Disse konstruksjonene leveres også meget rimelig. Isolerte stålhaller kan leveres både som uisolerte bygg og isolerte, samt evt. med montering.

Stålhall som lagerbygning Kombinasjonslokaler

Ansvarsrett for utførelse og kontroll
Hero Bygg tilbyr via våre engasjerte samarbeidspartnere og inleide ingeniører og arkitekter ansvarsretter i forbindelse med alle typer bygg, i ansvarsområdene SØK, PRO, UTF og KUT.
SØK = Søker, PRO = Prosjekterende, UTF = Utførende, KUT = Kontroll av utførelse.

I et engasjement for en komplett byggesak inkludert alle ansvarsområder med utførelse og kontroll tilbyr vi meget rimelig både til våre egne boligkunder, samt til selvbyggere og øvrige som trenger denne kompetansen for å få realisert sin drømmebolig.

Hero Bygg importerer også og selger byggesett via vårt heieide VillaVista AS, hvor vi kan leverer de fleste typer bygg til meget fordelaktige priser.

Alle boliger kan leveres til hele landet i hht. TEK10, lavenergihus eller med pasivhusstandard.

 

Arkitekttjenester
Ulike arkitekttjenester tilbys til kunder som ønsker bistand til søknader til kommuner, samt tegninger til dette uansett type tiltak. Dette gjelder alt fra tilbygg og påbygg, til nybygg i alle varianter. I tillegg til å inneha kompetansen i eget hus, så har vi alliert oss med arkitekter i Sverige, Danmark, Norge,Asia og Baltikum, som tegner ut disse for våre kunder. I oppdraget ingår fasade-, snitt- og plantegninger. I tillegg kommer forprosjektet med definering av beskrivelser osv. for å lage grunnlaget til arkitekttegningene.

Fasadebilde fra fronten Fasadebilde fra siden

 

Oppussing og rehabilitering
Hero Bygg tilbyr oppussing og rehabilitering av alle typer bygg, og alle typer jobber. Vi er også ofte prosjektleder, og designet hvordan det skulle se ut i forkant av arbeidets oppstart, noe vi også tilbyr som en konsulenttjeneste til kunder.

Hero Bygg utfører ellers det meste av mindre og mellomstore oppdrag til privatpersoner og til større aktører, både innendørs og utendørs til meget fordelaktige priser.

Arbeiderne har bred erfaring med jobber fra ulike typer prosjekter, fra enkel oppussing, til totalrenovering samt nybygging.
Arbeiderne kan også leies ut både på korttids basis og langtids leie, og vi kan tilby ekspertise til de fleste områder innenfor byggeindustrien.

Vi kommer gjerne på befaring for å se på omfanget av en jobb, og gir både priser på timesbasis samt fastpriser. For å komme i kontakt med oss, send oss en e-post med beskrivelse av deres tiltak til: 

 

Stue før oppussing Oscars Gate Stuen etter oppussing Oscars Gate

Stuen før oppussing                                                      Stuen etter oppussing

 

KONTAKT

Hvis du har spørsmål, eller har konkrete byggeplaner, ta kontakt:

  eller ring +47 90828028.